(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko noutoruokapaikkojen kauha ja ravintoloiden ehdoton valttikortti numero yksi? Haemme juuri sinua osaava TARJOILIJA.

Kun ihmisten mahat mouruavat nälkää ja suut huutavat perusvelliä parempaa apetta on sinun vuorosi iskeä. Olet salamana pöydän äärellä ja tyrmäät asiakkaat heti kättelyssä hurmaavalla asenteellasi. Läjäytät pöytään koko ammattitaitosi juomatietämyksineen kaikkineen ja tarjoilet taiturimaisen sulavalla otteella. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Tarjoamme töitä tarjoilijoille eri puolilla Tampereen seutua. Olet osaava tarjoilija, jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Työmahdollisuuksia löytyy keikkatyöstä määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on niin ilta-, päivä-kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Asiakkainamme on monipuolinen valikoima ravintoloita, joten baronalaisena pääset taatusti näkemään erilaisia työpaikkoja ja kartuttamaan laaja-alaista kokemusta ravintola-alalta.

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa! Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana

Edellytykset työnsaannille:

  • Kokemusta alalta

Eduksi luettavat asiat:

  • #tarjoiluonkivaa
  • #pidanasiakaspalvelusta
  • #mäosaan