(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
A.Ahlström Kiinteistöt Oy / Palveluliiketoiminta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista ja lähiruokaa suosivissa Rotisseurs-tason ravintoloissa? Etsimme asiakkaallemme Ahlströmin ruukkeihin ammattitaitoista, asiakaspalvelusta nauttivaa tarjoilijaa toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen sekä tarjoilijoita extraajiksi / osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Monipuoliseen tarjoilijan työnkuvaan kuuluvat mm. hotellin vastaanottopalvelut, asiakaspalvelu, kokous-, lounas- ja edustustarjoilut sekä kassa- ja salityöskentely.

Toistaiseksi voimassaolevassa tehtävässä odotamme sinulta alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Viini- ja drinkkiosaaminen katsotaan eduksesi. Puhut sujuvasti englantia, laitat persoonasi peliin ja olet kiinnostunut alan trendeistä. Tärkeää on, että olet aidosti kiinnostunut monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä.

Extra-tarjoilijan työ sopii esim. opiskelijalle. Aikaisempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse – koulutamme innokkaat ja alasta kiinnostuneet, asiakaspalvelusta syttyvät ravintolamaailman saloihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä majoitus- ja ravintola-alan ammattilaiseksi innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, laadukkaiden palveluiden parissa. Kovan työnteon lisäksi meillä on myös hauskaa yhdessä. Lisätietoja yhtiöstä sekä uniikista työskentelymiljööstämme löydät osoitteesta www.ahlstrominruukit.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-koordinaattori Satu Laitinen/ Barona 040 9229 207

Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.