(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Etsimme kahta tarjoilijaa asiakkaallemme Vuokattiin

Voit olla jo kokemusta omaava tai vasta aloittelija urallasi, tärkeintä on hyvä iloinen asiakaspalveluasenne. Olethan mielellään hyvä tiimipelaaja. Edellytämme hakijalta hygieniapassia ja suomen kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa. Lisää plussaa saat tarjoilu- ja kassaosaamisesta.

Tarjolla 2 vakituista työpaikkaa, n. 90 h / 3 vkoa tai tarvittaessa töihin kutsuttava. Töitä on tarjolla kaikissa ravintolamaailman ravintoloissa, joten toivomme osaamista sekä alacarten että baarin puolella.

Toivomme valittavalta henkilöltä aloitusta viimeistään vuodenvaihteen jälkeen, mahdollisesti jo joulukuun lopussa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus Maran tes:n mukaan, mutta on myös mahdollisuus sopimuspalkkaan, mikäli olet jo monessa liemessä keitetty rautainen alan ammattilainen.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet energinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, etkä pelästy nopeasti muuttuvissakaan tilanteissa. Otathan pian yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Tea Södöltä, tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi  

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.