(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Original Sokos Hotel Tripla / Kokous

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Original Sokos Hotel Tripla - Kylä, joka yhdistää

Original Sokos Hotel Triplassa on katto korkealla ja kynnys matalalla. Se on kohtaamispaikka uusiutuvan Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkilaiset ja matkailijat, levon ja sykkeen sekä elämykset ja kävijät.

Original Sokos Hotel Triplassa ihmiset ja kohtaamiset ovat pääosassa. Haluamme tulla tunnetuksi lämpimästä ja henkilökohtaisesta tavastamme kohdata niin vieraat kuin alueen asukkaat. Ideologialtamme olemme kuin perinteinen suomalainen kylä – yhteisöllinen ja välittävä.

Palvelemme vieraitamme sydämellisellä otteella, jota johtaa halu tuottaa aitoja ja sykähdyttäviä elämyksiä. Meille on tärkeää, että laadukkaat palvelut ja elämykset ovat kaikkien saatavilla. Olemme ylpeinä mukana kehittämässä koko Pasilan aluetta – uutta urbaania kyläyhteisöä, joten paikallisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät ja kuuluvat kaikessa tekemisessämme. Hotellissamme on 15 erikokoista tapahtumatilaa sekä 430 huonetta.

Nyt etsimme joukkoomme TARJOILIJOITA varmistamaan vieraidemme onnistuneet kokoukset, juhlat ja tapahtumat

Etsimme sydämellisen palveluotteen omaavia tiimityöntekijöitä, jotka haluavat olla luomassa lämpimiä kohtaamisia kokousvieraillemme yhdessä Helsingin monipuolisimmista tapahtumataloista.

Tuo kädenjälkesi näkyviin – toivomme sinulta seuraavanlaista:

• Halua onnellistaa ja tuottaa sydämellisiä asiakaskohtaamisia
• Tiimityötaitoja yli osastorajojen
• Kykyä ja halua kartoittaa asiakkaan tarpeita ja löytää niihin ratkaisuja
• Reipasta ja iloista otetta työhön


Tarjoamme sinulle upouuden hotellin avauskokemuksen ohella mahdollisuuden päästä rakentamaan mahtavaa työyhteisöä ja toteuttamaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia. Työsi ei välttämättä rajoitu ainoastaan hotellin kokousosastolle, vaan tarjoamme myös mahdollisuuden oppia uutta hotellin eri osastoilla. Tarjoamme tietysti myös S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia, keskimäärin 90h/3vko sekä 15h/3vko.

Meillä kannustetaan innostumaan ja kokeilemaan. Olisi mahtavaa saada juuri sinun osaamisesi osaksi uniikkia projektia, jollaista ei Suomesta löydy toista. Työt alkavat 9.12.2019.
Mikäli haluat mukaan hotellimatkallemme, lähetä hakemuksesi tehtävään sekä CV viimeistään 16.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Anu Kärkkäinen puhelimitse +358408284210 arkisin klo 12-15.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).