(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Original Sokos Hotel Tripla / Aamiainen

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Original Sokos Hotel Tripla- Kylä, joka yhdistää

Original Sokos Hotel Triplassa on katto korkealla ja kynnys matalalla. Se on kohtaamispaikka uusiutuvan Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkilaiset ja matkailijat, levon ja sykkeen sekä elämykset ja kävijät.

Original Sokos Hotel Triplassa ihmiset ja kohtaamiset ovat pääosassa. Haluamme tulla tunnetuksi lämpimästä ja henkilökohtaisesta tavastamme kohdata niin vieraat kuin alueen asukkaat. Ideologialtamme olemme kuin perinteinen suomalainen kylä – yhteisöllinen ja välittävä.

Palvelemme vieraitamme sydämellisellä otteella, jota johtaa halu tuottaa aitoja ja sykähdyttäviä elämyksiä. Meille on tärkeää, että laadukkaat palvelut ja elämykset ovat kaikkien saatavilla. Olemme ylpeinä mukana kehittämässä koko Pasilan aluetta – uutta urbaania kyläyhteisöä, joten paikallisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät ja kuuluvat kaikessa tekemisessämme. Hotellissamme on 15 erikokoista tapahtumatilaa sekä 430 huonetta.

Nyt etsimme joukkoomme aamuvirkkuja onnellistamiseen erikoistuneita AAMIAISTARJOILIJOITA

Etsimme sydämellisen palveluotteen omaavia tiimityöntekijöitä, jotka haluavat olla hymyllään varmistamassa hyvän aamun asiakkaillemme.

Tuo kädenjälkesi näkyviin – toivomme sinulta seuraavanlaista:

• Halua onnellistaa ja tuottaa sydämellisiä asiakaskohtaamisia
• Tiimityötaitoja yli osastorajojen
• Reipasta ja iloista otetta työhön

Tarjoamme sinulle upouuden hotellin avauskokemuksen ohella mahdollisuuden päästä rakentamaan mahtavaa työyhteisöä ja toteuttamaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia. Sekä tietysti S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, keskimäärin 60h tai 90h/3vko.

Meillä kannustetaan innostumaan ja kokeilemaan. Olisi mahtavaa saada juuri sinun osaamisesi osaksi uniikkia projektia, jollaista ei Suomesta löydy toista. Työt alkavat 9.12.2019.

Mikäli haluat mukaan hotellimatkallemme, lähetä hakemuksesi tehtävään sekä CV viimeistään 16.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Tiina Kuikka puhelimitse +358503884173 arkisin klo 12-15.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).