(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme nyt Kuopion alueelle TARJOILIJAA!

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä! Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä ja ennen kaikkea hyvää fiilistä, joka näkyy.

Etsimme nyt asiakaspalvelun ammattilaista, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä. Myös anniskelupassi ja hygieniapassi, sekä suomen ja englannin kielitaito ovat edellytyksenä tähän tehtävään.

Haemme ensisijaisesti tarjoilijaa iltoihin ja viikonloppuihin a la carte - tarjoiluun ja tilaustarjoiluun. Tarjolla on kuitenkin töitä monipuolisesti eri työympäristöissä, esimerkiksi myös lounasravintoloissa, joten voit itse vaikuttaa missä ja milloin haluat työskennellä. Työ on keikkaluontoista, voit työskennellä omien menojesi mukaan niin iltaisin ja viikonloppuisin kuin myös arkipäivisin. Voit olla esimerkiksi alan opiskelija tai lisäansioita etsivä kokeneempi konkari.

Asiakkainamme on valikoima eri ravintoloita, joten baronalaisena pääset taatusti näkemään erilaisia työpaikkoja ja kartuttamaan kokemusta ravintola-alalta. Keikkatyö on tilaisuutesi näyttää oma osaamisesi ja kehittyä alan taitajaksi monipuolisten työympäristöjen johdosta.

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa! Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.