(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Etsimme nyt konserniimme Rauman Lukolle ravintola Tifosiin osaavaa kokoaikaista tarjoilijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja/tai jo kertynyttä kokemusta tarjoilutyöstä. Sinun tulee hallita perustiedot ruokatarjoilusta sekä suosituimmista juomista ja juomasekoituksista. Ennen kaikkea sinun tulee olla ulospäin suuntautunut, etkä arastele tarttua töihin. Olet ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelija, sekä hyvä duunikaveri. Englannin kielen perusosaaminen on välttämätön työssäsi.

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Paikka täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä, joten hae jo tänään!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.