(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Haemme nyt osaavia Tarjoilijoita/Baarityöntekijöitä töihin Päijät-Hämeen alueelle.

Mistä on kysymys? Barona tarjoaa sinulle monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Tunnemme Päijät-Hämeen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi suureen valikoimaan mielenkiintoisia työpaikkoja. Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme? Haemme työhön tarjoilijoita/Baarityöntekijöitä jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan? Päästäksesi osaksi Baronan osaavaa kööriä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Yhteydenoton muoto on vapaa: voit lähettää heti hakemuksen, kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla tai jättää meille yhteydenottopyynnön nettisivuiltamme löytyvän laatikon kautta. Tärkeintä on, että tartut toimeen! Kuulemiin!