(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista TARJOILIJAA pääkonttorillemme Pitäjänmäkeen


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Tehtävässä vastaat monipuolisesti ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien, salin asiakaspalvelun, kokousemännöinnin ja edustustarjoilun osalta. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, ja innostut työstäsi yhä uudelleen. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 6.00-17.00 välille. Työtä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin ennalta sovittuina ajankohtina. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä viiden vuoden ajalta. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Omaat asiakaslähtöisen tavan toimia ja työotteiltasi olet järjestelmällinen ja ripeä. Olet idearikas ja motivoitunut kehittämään osaamistasi jatkuvasti.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 21.4.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -