(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

À la carte tarjoilijoita.

Asiakkaamme on oululainen yritys, jonka tunnelmallinen toimipaikka sijaitsee keskustan läheisyydessä. Yritykselle on tärkeää tarjota asiakkailleen puhtaista raaka-aineista valmistettuja korkealuokkaisia ruokaelämyksiä. Yritys tarjoaa asiakkailleen niin perinteisiä kuin eri sesonkien mukaan vaihtuviakin makunautintoja.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta À la carte tarjoilijan tehtävistä, sekä tinkimätöntä otetta asiakaspalveluun. Paineensietokyky ja tehokas työskentely ovat sinulle välttämättömiä ominaisuuksia, kuitenkin intohimosi asiakaspalveluun takaa sen, että jokainen ravintolan asiakas saa mieleenpainuvan kokemuksen. Sinulle on luontevaa palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Olut- ja viinituntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- Ammattitaitoisen työympäristön
- Loistavat työpuitteet
- TES:n mukaisen palkkauksen
- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

Edellytämme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta À la carte tarjoilijan tehtävistä
- Anniskelu- ja hygieniapassia
- Tinkimätöntä otetta asiakaspalveluun
- Reipasta ja joustavaa asennetta
- Paineensietokykyä
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Työ alkaa: Sopivien henkilöiden löydyttyä
Palkkaus: TES
Työn kesto: alkuun 3-6kk, tavoitteena kuitenkin pitkäaikainen työsuhde

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, jätä hakemuksesi heti osoitteessa: www.go-on.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Anna-Kaisa Sistonen,
puh. +358 400 548 811

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.