(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijoita äitiysloman sijaisuuteen. Kokemus a´la carte-tarjoilusta katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö mikäli omaat jonkin verran kokemusta tarjoilijan tai blokkarin tehtävistä, olet asiakaspalveluhenkinen ja viihdyt ajoittain kiireissä ravintolaympäristössä. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön ja anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjolla olevat työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtävät riippuvat osaamisestasi ja voivat sisältää esimerkiksi astioiden keräilyä, tilaustarjoilua, buffettarjoilua, kahvituksia, baarityötä sekä a la carte tarjoilua.

Jos kiinnostuit, voit jättää hakemuksen nettisivujemme kautta.

"Vuonna 1999 perustettu Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. Rakennamme parempaa työelämää ja yhteiskuntaa auttamalla ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Toimintaamme ohjaa vapaus, vastuullisuus, rohkeus ja yhdessä tekeminen. Toimimme Suomessa yli 30 paikkakunnalla ja kansainvälisesti 10 maassa. Baronan liikevaihto oli vuonna 2017 noin 335 M€ ."

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Hygieniapassi