(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Haluaisitko sinä työskennellä ravintola-alalla? Onko asiakaspalvelu sinulle sydämenasia? Olisiko keikkaluonteinen työ elämäntilanteeseesi juuri sopiva vaihtoehto?

Haemme nyt keikkaluonteiseen työhön TARJOILIJOITA Tampereen alueelle.

Asiakkaamme pyörittää viihtyisiä lounasravintoloita Tampereen alueella. Tarjoilijana olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan yhdistämällä sinulle sopivalla tavalla työn ja vapaa-ajan.
    
Tarjoilijana olet vastuussa päivittäisestä tarjoilemisesta lounasravintolassa. Lisäksi erilaiset iltatapahtumat kuuluvat työnkuvaan. Työajat vaihtelevat arkisin klo 7–23 välillä. Myös lauantai- ja sunnuntaivuorot ovat mahdollisia. 

Odotamme sinulta iloista ja reipasta työotetta ja mielenkiintoa uusien työtehtävien oppimiseen. Toivomme sinulta myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä mielenkiintoa asiakaspalvelutyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta viimeistään 20.1.2019. Työt alkavat heti sopivien henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana. 

Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? – www.hyvää-työtä.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi