(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Etsimme tarjoilijoita asiakasyrityksellemme Veljekset Keskiselle eritasoisiin ravintoloihin!

Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Kyläkaupan kokonaisuus muodostuu useista eri toimipisteistä: tavara- ja ruokapuodin lisäksi alueelta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita, pihamyymälä, liikenneasema OnnenLiekki sekä kauempaa saapuvat vierailijat majoittava hotelli OnnenTähti sekä Onnela-karavaanarialue.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa kokonaisuutta ja työskentelemään ainutlaatuiseen työympäristöön mukavien ja tsemppaavien työtovereiden seuraan!

Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä reipasta työotetta. Hakijoiden on osattava suomen kielen taito, sekä omistettava voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi.
Työt alkavat heti ja töitä on tarjolla asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Mikäli koet asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi ja olet parhaimmillasi hektisessä työympäristössä, voit olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400182668, anita.koskinen@go-on.fi