(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vuoroja on keikkaluontoisesti arkisin, pääpainona viikonloput joten tämä työ sopii mainiosti opiskelijalle tai päivätyön oheen.Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme TARJOILIJOITA Kouvolan alueella sijaitseviin asiakasyrityksiimme.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ja osaamista baaritarjoilusta, sekä drinkkien valmistuksesta. Pidät asiakaspalvelusta eikä tiukkakaan työtahti häiritse suoritustasi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja vaihtoehtoja työn tekemiseen on keikkaluonteisesta viikonlopputyöstä aina kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Jos olet työtä vailla ja motivaatio on kohdallaan, älä epäröi vaan täytä hakemus saman tien oheisen linkin kautta! Haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään sopivien tekijöiden löydyttyä.

P.S. Vaikka et aikaisempaa kokemusta omaisikaan mutta tahtoa ravintola-alalla työskentelyyn löytyy, älä epäröi täyttää hakemusta. Myös sinun panostasi aputyöntekijänä alalla tarvitaan!