(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

 


Onko suurena intohimonasi luoda maailman parhaita asiakaskokemuksia ? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan likoon koko ammattitaitosi!


Haemme nyt ammattitaitoisia sekä asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA vakituisiin työsuhteisiin Nokian Renkaille.


Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja luova persoona,  johdat työtäsi itsenäisesti ja joustavasti, pystyt toimimaan myös kiireen keskellä. Työssäsi vastaat monipuolisesti ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien ja edustustarjoilun osalta. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, ja innostut työstäsi yhä uudelleen. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Muun kielitaidon katsomme ehdottomasti eduksesi. Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviäsi. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen. Moderni ja trendikäs kattaminen ja esillelaitto ovat sinulle intohimo.


Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6–18 välillä, mutta voi sisältää jaksoittain myös ilta- yö- ja viikonlopputöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työt alkavat 16.4.2018.


ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


 – ISS on savuton työpaikka –