(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Wanha Mestari, Kuusamo
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu ravintolan salipuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Kuusamon Wanhaan Mestariin

TARJOILIJAA

Vastuualueesi

Wanhan Mestarin tarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin/salin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä: Tarjoilet niin juomia kuin maistuvia pubiruokiakin. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin. Pääset tekemään vuoroja myös itsenäisesti, minkä vuoksi edellytämme sinulta anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävän ravintola-alan yrityksen Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Toivottu työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva vähimmäistuntimääräsi ollessa 63h/3vkoon. Myös lyhyemmät työsuhteen kestot ovat sovittavissa. Työt painottuvat iltoihin, viikonloppuihin ja lomakausiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.