(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Visit Inari, Inari
Visit Inari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme asiakkaallemme Visit Inarille tarjoilijaa kesäsesonkiin 2019.

Visit Inari sijaitsee Inarin kirkonkylän keskustassa 4-tien (E75) varrella lähellä palveluita ja nähtävyyksiä.

Inari-Saariselkä matkailuale kutsuu kylään!
Suomen suurimpana kuntana Inari ihastuttaa näkijäänsä ainutlaatuisella luonnollaan. Lukuisat järvet ja niiden tuhannet saaret, sadat tunturit sekä monipuolinen kasvisto ja eläimet antavat sadoilletuhansille vuosittain alueella vieraileville ikimuistoisia kokemuksia.

Pohjois-Lapin perinteinen lappilainen ja saamelainen kulttuuri sekä Euroopan ainoan kultakuumeen perintö ympäröivät yhdessä vieraan kiehtovilla tarinoilla. Historia näkyy elävänä alueen nykypäivässä. Inari-Saariselkä-matkailualueella voi sukeltaa siihen tutustumalla kansainvälisesti merkittäviin museoihin tai kokeilemalla itse vaikkapa kullanhuuhdontaa.

Perheyritys Visit Inarin työyhteisössä työskentelee kesäisin reilu 30 hotelli- ja ravintola-alan työntekijää. Vielä on kuitenkin tarvetta lisäkäsille, nyt siis etsimme aikaisempaa a la carte kokemusta omaavaa tarjoilijaa.

Toivomme sinulla olevan lisäksi rakkautta asiakaspalvelutyöhön sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa hygienia- ja anniskelupassin lisäksi. Muut taidot ja tiedot katsotaan pelkästään eduksi.

Työn aloitus 3.6.-30.9.2019 asti. Palkkaus vähintään TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden. Työntunteja ainakin 90h/3vkoon. Mahdollisuus maksulliseen kimppa-asuntoon, työpaikan ja asunnon välinen matka alle kilometri.

Jos olet jo vakuuttunut siitä, että kesä Lapissa voisi olla sinun juttusi ja haluaisit olla mukana Visit Inarin kesätiimissä, niin lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: A la Carte, Tarjoilia, Anniskelupassi, Hygeniapassi
Eduksi luettavat asiat: Lappikesä, Kesä 2019, Lappi