(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Vinola
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Etelään kallellaan oleva leppoisa ravintola, joka nojaa hyväntuulisessa ilmapiirissään rentoon ruokaan. Päivittäin vaihtuvasta viinivalikoimasta Vinolan ammattitaitoiset tarjoilijat löytävät jokaisen makuun viettävät viinit. Kun talokin on vinossa, ei tyyli voi olla muuta kuin kenossa. Vinolan ovet on avoinna lounasajasta iltaan saakka ja lähtiessäsi voit ottaa vielä eväät mukaan take away -annoksina. Viinilistaakin on taivutettu niin, että osa valikoimasta on tilattavissa netistä kotiovellesi.

Etsimme nyt Vinolaan TARJOILIJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Haemme Vinolan porukkaan aitoa asiakaspalvelijaa, joka on sydämellään mukana tekemässään työssä. Etsimämme henkilö on ystävällinen, empaattinen ja huumorintajuinen, mutta myös jämäkkä ja reipas tarjoilija. Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus à la carte -tarjoilijan työtehtävistä katsotaan eduksesi. Valittu henkilö koulutetaan tehtävään sekä tuotteisiin, joten tärkeintä on oma ja aito innostus!

Tarjoamme sinulle trendikkään ja ajan hermoilla olevan työympäristön sekä kaupungin parhaat ammattilaiset työkavereiksi. Saat myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tarjolla olevaa tuntimäärää voidaan muokata omien toiveidesi mukaisesti.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille hakemuksesi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.