(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Vinola
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Vinola on Seinäjoen uuden keskustorin kupeeseen avattava trendikäs viinibistro, joka palvelee asiakkaita aina lounasajasta iltaan saakka. Ruokalistalta tulee löytymään erilaisia pasta-, risotto- sekä salaattiannoksia. Vaihtuvasta viinivalikoimasta henkilökuntamme valitsee jokaiselle ruoalle täydellisen kumppanin. Illalla ravintola henkii eurooppalaista tunnelmaa ja makuja. Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan aitiopaikalle kehittämään kaupungin trendikkäintä ravintolaa, sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Etsimme Seinäjoelle alkukesästä avattavaan Vinolaan

TARJOILIJAA

Viettääkö luonteesi huumoriin, empaattisuuteen ja ahkeruuteen? Pysyykö tarjotin kädessäsi myös ylämäkeen viilettäessä? Etsimme ripeäliikkeistä tiimityöskentelijää, joka on kiinnostunut viineistä sekä drinkeistä. Vinolan porukka on kaupungin parhaita ammattilaisia alallaan, ja jos et vielä ole sellainen, tässä joukossa pääset kehittymään varmasti!

Vinolan porukkaan kaivataan aitoa asiakaspalvelijaa, joka on sydämellään mukana tekemässään työssä. Etsimämme henkilö on ystävällinen, empaattinen ja huumorintajuinen, mutta myös jämäkkä ja reipas tarjoilija. Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus à la carte -tarjoilijan työtehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme trendikkään ja ajan hermoilla olevan työympäristön sekä kaupungin parhaat ammattilaiset työkavereiksi. Saat vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsopimuksia.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille hakemuksesi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.