(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Viikinki Ravintola Haraldiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Tarjoilija Tampereen Viikinkikylään

Usealla paikkakunnalla toimiva elämyksellinen konsepti tunnetaan hyväntahtoisella huumorilla maustetusta palvelusta sekä runsaasta ja herkullisesta ruoasta. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Haraldissa uskomme yhdessä tekemiseen, joka on henkilökunnan voimavara onnistuakseen työssään ja palvelemaan asiakkaita lämminhenkisesti, ystävällisesti ja aktiivisesti.

 

Kokemus hektisestä iltaravintolasta on plussaa ja palveluntasosi pysyy korkealla kiireessäkin. Asiakastyytyväisyys on sinulle tärkeää sekä palvelutilanteet hoituvat myös englannin kielellä. Täällä saat toteuttaa itseäsi ja kohdata asiakkaat astetta rennommalla tavalla.

 

Työtunteja on tarjolla viikonloppuisin (pe ja la), joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Työt alkavat oikean henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

 

Työsopimus tehdään Eezyn kanssa, jolloin tulet olemaan osa Eezy-perhettämme ja saat työnantajan puolelta täyden tuen urasi kehittämisessä.

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 30.09.2020

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Alpo Mäkinen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0405329895
alpo.makinen@eezy.fi

www.eezygroup.fi