(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija / Vastaanottovirkailija, Holiday Village Valle, Utsjoki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Etsimme asiakkaallemme Utsjoelle Holiday Village Valleen reipasta ja motivoitunutta tekijää sekä tarjoilijan että vastaanottovirkailijan töihin! Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja voivat hyvin jatkua jopa talvikauden yli niin halutessasi.

Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Lisäksi tarvitset tehtävässä:

-mielellään aikaisempaa kokemusta a la carte -tarjoilusta

-rakkautta asiakaspalvelutyöhön kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet, kyllä kiitos!

-halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen

-joustavuutta työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä

-motivaatiota hurjaan kausityöhön

Kerro hakemuksessasi, minkä pituinen työskentely sinua kiinnostaa, niin katsotaan yhdessä juuri sinun aikatauluihisi sopiva työjakso!

Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi jos sinulla on paikasta kysyttävää. Katso myös videolta, millaista tuntureissa työskentely on: https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.