(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Varkauteen (1273)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Varkauteen Navitas Taitotaloon

TARJOILIJAA

Varkauden keskustassa sijaitseva Navitas Taitotalo on businesspark, joka tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlapalveluita. Tutustu toimipaikkaan tästä linkistä: https://vimeo.com/231933702/cceb79f460

 Lounaalla ruokailee päivittäin noin 280 lounastajaa ja lisäksi on kahvila sekä kokous- ja edustustilaisuuksia. Asiakkaita palvelee Sodexon kuuden hengen tiimi. Ravintolatilat toimivat arkipäivisin lounasravintolana, mutta illaksi ja viikonlopuksi tiloista saa viihtyisän juhlien viettopaikan.

Pääasialliset tehtäväsi ovat:

  •  asiakaspalvelu- ja kassatehtävät tilityksineen
  •  kahvitusten ja edustustilaisuuksien hoitaminen
  •  lounaalla ravintolasalin hoitaminen, siisteyden ylläpito sekä muita ravintolan yleisiä tehtäviä
  •  esimiehen lomitus hänen poissaolessaan (vaatii, että olet halukas ja kykenevä omaksumaan käytössä olevat atk- järjestelmämme)

 

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- riittävä englannin kielen taito asiakaspalvelussa toimimiseen
- halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti
- perus tietotekniset taidot
- anniskelu- ja hygieniapassi

Olet ripeä ja aurinkoinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 16.00 välille. Palkka TES:in mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

 

 Lisätietoja arkisin antaa Paula Kylmänen gsm 040 8672 253,  jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.