(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Vammalan Seurahuoneelle
Vammalan Seurahuone

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Pysyykö sinulla hymy huulilla kesken kiireen? Nautitko itsenäisestä työstä osana tiimiä? Olit sitten alan ammattilainen tai vailla aikaisempaa kokemusta, nyt on aika hakea tarjoilijan tehtäviin viihtyisään työympäristöön!

Etsimme Baronalle tarjoilijaa työskentelemään asiakkaallamme Vammalan Seurahuoneella.

Työ on monipuolista tarjoilijan tehtävistä baarin puolelle saakka. Pääasiassa työ tapahtuu laiturikahvilassa, mutta välillä on mahdollista työskennellä myös yökerhon puolella. Laiturikahvilan puolella työvuorot ovat klo 9:30-16 tai klo 16-02 välillä.

Tässä tehtävässä et tarvitse alan koulutusta, vaan tarvittaessa sinut voidaan perehdyttää tehtävään. Reipas asenne, hymy ja itsenäinen ote työhön vievät pitkälle. Hakemamme työntekijä on joustava ja rento tiimipelaaja.

Keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden sovittaa työn arkeesi. Voit työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Tämä tehtävä voi avata myös ovia esimerkiksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Jos siis olet etsimämme aurinkoinen tarjoilija, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan tähän tehtävään liittyvät työ- ja koulutodistukset, anniskelupassi ja muut dokumentit. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.