(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija (vakituinen)
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2019

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että satamissa maihin nousee tyytyväisiä ja virkistyneitä matkustajia mukanaan maukkaita risteilymuistoja. Siksi etsimme nyt sinua, kokenut ja ammattitaitoinen

TARJOILIJA vakituiseen tehtävään Tallink Silja Oy:n Silja Serenadelle ja Baltic Princessille

Tarjoilijana pääasiallinen tehtäväsi on antaa parasta palvelua asiakkaillemme. Hyvän ruoka- ja viinituntemuksesi avulla tarjoat asiakkaillemme palvelua, joka ylittää heidän odotuksensa. Aktiivinen myyntityö on sinulle ominaista.

Tarjoilijana vastaat osaltasi ravintolaosaston (à la carte, buffet, muut ruokaravintolat, kokous- ja saunaosasto, Spice Ice tai baarit) asiakkaiden viihtyvyydestä ja tyytyväisyydestä, varmistaen aina ystävällisen, ammattitaitoisen ja sujuvan palvelun.

Arvostat erinomaista asiakaspalvelua ja haluat keksiä keinoja yllättää asiakkaat positiivisesti ja mahdollisuuksien mukaan tuoda heille sitä jotain pientä ”ekstraa”, mikä saa heidät palaamaan meille aina uudelleen. Teet työtäsi iloisella ammattiylpeydellä.

Sinulla on ravintola- tai keittiöalan koulutus sekä vahva kokemus ja osaaminen alalta.

Hommat hoituvat sinulta sujuvasti ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tallink Siljan arvot näkyvät päivittäisessä työssäsi. Annat panoksesi hyvän ja välittömän työilmapiirin luomiseen ja olet ystävällinen ja avulias kolleega.

Tarjoamme sinulle:                  

  • ammattitaitoisen tiimin          
  • mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn
  • rennon, kansainvälisen ja innostavan työilmapiirin
  • kattavan työterveyshuollon
  • hyvät työsuhde-edut
  • 1:1 –vuorottelujärjestelmän mikä takaa pitkät vapaajaksot
  • kilpailukykyisen palkan

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tunnistitko kuvauksesta itsesi?  Täytä siinä tapauksessa oheinen hakemuskaavake 15.9.2019 mennessä. Huomioithan. että sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Baltic Princessin ja Silja Serenaden ravintolapäälliköt: RestaurantManager.BalticPrincess@tallinksilja.com ja RestaurantDirector.serenade@tallinksilja.com 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä laivaväenlääkärintarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.