(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Urban Pasta
Urban Pasta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme uuteen, syyskuussa avattavaan Urban Pasta -ravintolaan tarjoilijoita! Tarjolla joko 90h/3vko tai 45h/3vko työsopimuksia.

Nyt on kunnon helmipaikka kyseessä! Tämä aivan ihastuttava, uusi ravintola etsii täydennystä herkulliseen jengiin. Pieni jengi hoitavat yhdessä kaiken tarjoilusta tiskaukseen. Ravintolassa on tarjolla sekä lounasta että a la cartea: tuorepastaa, risottoa, salaatteja ja jälkkäreitä sekä toki viiniä ja olutta! Mahdollisimman paljon lähituotettua ja tuoretta, melkein kaikki tehdään alusta asti itse.

Toivomme että sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta ennestään tarjoilijan työtehtävistä. Tarvitset työssäsi hygieniapassia ja anniskelupassia. Ravintola palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten uskallathan palvella asiakasta hänen omalla kielellään.

Tarjoamme yhdelle henkilölle 90h/3vko sopimusta ja yhdelle henkilölle 45h/3vko sopimusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin 09:00-15:00 ja 14:00-21:00. Maanantaisin ja tiistaisin ainoastaan lounas tarjolla, sunnuntaisin ravintola on kiinni.

Oletko etsimämme henkilö? Hae mukaan tähän jengiin heti än-yy-tee nyt!