(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Tuorlan Majatalo ja Verkahovi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen

TARJOILIJAA

Tuorlan Majatalo Kaarinassa tunnetaan hyvästä ruoastaan. Majatalossa katetaan päivittäin maittava aamiainen, lounas ja tila toimii myös tunnelmallisena juhlapaikkana tilauksesta. Ravintola Verkahovi taasen palvelee monipuolisesti Turun keskustassa. Etsimme tarjoilijaa, joka kykenee itsenäisesti hoitamaan aamiais- ja lounastarjoilun lisäksi myös erilaisia asiakastilaisuuksia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla vähintään 90 h/3 vko. Vuorot ovat pääasiassa aamuvuoropainotteisesti, myös mahdollisia iltavuoroja tilaisuuksien mukaan. Pääsääntöiset työskentelypaikat ovat Tuorlan Majatalossa Kaarinassa ja Ravintola Verkahovissa Turussa, mutta mahdollisuus tehdä vuoroja myös satunnaisesti Helmikahvilassa.

Olisitko sinä puuttuva osa Tuorlan tiimiä? Käy tutustumassa lisää yrityksen verkkosivuilla https://tuorlanmajatalo.fi/ ja jätä hakemuksesi meille!


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Hyvää paineensietokykyä sekä pelisilmäää
Erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
Anniskelupassia


Tarjoamme sinulle

Vastuullisen työn idyllisessä ja viihtyisässä työympäristössä
Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU