(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Tundrea, Kilpisjärvi
Kilpisjärven Loma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Kilpisjärvi on noin 100 paikallisen ihmisen asuttama kylä Suomen käsivarressa, kaukana pohjoisen tundralla. Kilpisjärvi sijaitsee Suomen tunnetuimman tunturin, jyhkeäprofiilisen Saanan kupeessa.

Tundra jättää tilaa ajatuksille ja houkuttelee erilaisiin harrastuksiin. Kilpisjärvi onkin ihannekohde luonnossa liikkuville, kuten hiihtäjille, vaeltajille ja valokuvaajille.

Nyt olisi ainutlaatuinen kesänvietto mahdollisuus Saanatunturin juurella, Norjan rajalla.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kilpisjärvelle TARJOILIJAA kesä- ja syyssesonkiin 2020!

Kokemus alalta on iso plussa, mutta enemmän ratkaisee asenteesi. Sesonkina tarvitsee "kaveria ei jätetä" tiimihenkeä! Olet joustava ja luotettava työntekijä, joka on valmis oppimaan uutta. Ammattilainen ei tarvitse olla, mutta kiireessä ei saa mennä sormi suuhun.

Työt alkaisivat juhannuksen tienoilla ja kestäisivät syyskuun puoleen väliin/loppupuolelle saakka. Työ on määräaikainen luvatuilla tunneilla. Kimppa-asunto on mahdollinen, vuokra noin 200eur/kk.

Jos sinusta tuntuu, että verrattain verkkainen elämänmeno, kiirettömyys, asiakkaiden aito kohtaaaminen puhuttelevat sinua, niin laitahan hakemusta tulemaan CV:n kera, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 ja palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.