(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Asiakkaamme on Tampereella toimiva, viihtyisä ruoka-ja seurusteluravintola, joka tarjoaa päivittäin vaihtuvan lounaan sekä monipuoliset, herkulliset á la carte -annokset. 


Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta ja ammattitaitoista 

TARJOILIJAA.


Työ sisältää monipuolisia ravintola-alan tehtäviä salin puolella, sekä lounaan että á la carte -tarjoilun parissa.

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen ravintola-alan ammattilainen. Tiedät kokemuksesta, kuinka asiakkaille luodaan onnistunut ravintolakokemus ja omaat aitoa halua tarjota parasta mahdollista palvelua. Nautit ajoittain hektisestäkin työympäristöstä ja sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työn loistavassa tiimissä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=545

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattilalta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.