(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija tai kokki, Hanko Sushi, Raisio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Hanko Sushin tarina on jo nimessämme. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa ensimmäinen ravintolamme sijaitsee. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme. Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Oletko kiinnostunut sushin maailmasta ja nautit asiakaspalvelutehtävistä? Etsimme Myllyn Hanko Sushin ravintolaan tekijää joko salin tai keittiön puolelle, tehtävässä ei vaadita aiempaa kokemusta, vaan työhön perehdytetään. Työtunteja tarjoamme 60-90h /3 vko.

Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiinnostuitko, jätä siis hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

Aikaisempi kokemus ravintola-alan tehtävistä luetaan eduksi
Hyvää paineensietokykyä ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin
Innokasta asennetta ja motivoitunutta otetta työhön
Hygieniapassia ja anniskelupassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU