(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Suomenlinnan Panimo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018
Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Pitkä, punaiseksi maalattu kasarmirakennus rakennettiin Suomenlinnan venäläisellä kaudella vuosina 1868-1870. Suomenlinnalaisella panimo- ja krouviperinteellä on ollut merkittävä rooli Suomen oluthistoriassa. Panimo ravintoloineen jatkaa edelleen tätä perinnettä. Sveaborgin linnoitustyön aikana tuhannet sotilaat kuluttivat tynnyreittäin olutta, nykyään ravintolamme tarjoaa sitä laseittain, tuopeittain ja kannuittain.

Ravintolakolmio-konserniin, joka on perheyritys ja muodostuu 18 eri ravintolasta pääkaupunkiseudulla. Ravintoloissamme työskentelee yhteensä noin 200 henkeä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 24,00 Milj.€. www.ravintolakolmio.fi

Etsimme Suomenlinnaan tarjoilijaa kesätyöhön. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuisivat elo-lokakuuhun.


Edellytämme sinulta

- kokemusta a la carte tarjoilusta
- paineensietokykyä, joustavuutta ja ilosta työmoraalia sekä pilkettä silmäkulmassa
- hyvää ruokien ja juomien perusosaamista


Tarjoamme sinulle

- toimivan tiimin ja kivan duunifiiliksen
- paljon mukavia asiakkaita
- oikeudenmukaista ja reilua johtamista
- mahdollisuuden jatkaa RK-konsernissa töitä kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Mikäli koit olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä muu osaamisesi.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249