(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Stone’siin
HOK-Elanto / Gastro Pub Stones

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Gastropub Stone`sin laavakivigrillissä paistuu lähitoimittajien raaka-aineista valmistetut ruuat ja kattava valikoima erikoisoluita maistuu vaativampaankin makuun. Ruoassa ja juomassa painotetaan paikallisuutta ja luomua, sillä asiakkaille halutaan tarjota aitoja makuelämyksiä. Olutmittari kertoo mikä olut maistuu ja listaa täydennetään asiakkaiden mieltymysten mukaan. Lauantai iltaisin nautitaan live musasta ja rennosta fiiliksestä. Nyt haemme timantinkovaa tekijää pikkujoulukaudelle Stonesin tiimiin!

Elämäniloinen porukka toivottaa ilolla joukkoonsa tervetulleeksi niin kokeneemman konkarin kuin ravintola-alan vasta-alkajankin. Edellytämme sinulta jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta, mutta tärkeintä on oikea asenne työskentelyyn ja positiivinen meininki, joka tarttuu helposti myös asiakkaisiin ja työkavereihin. Lisäksi tässä Hok-Elannon ravintolassa olutosaaminen on plussaa! Tarjolla on 90h/3vko:ssa marraskuun alusta joulukuun loppupuolelle. Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.