(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Sports Academyyn, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Urheilun ystävien ystävä ja erinomainen asiakaspalvelija, haemme juuri sinua! Hillittömästä tunnelmastaan tunnettu HOK-Elannon Sports Academy sijaistee Helsingin ydinkeskustassa, Citykäytävällä. Tämä penkkiurheilijan paratiisi kaipaa kesän ajaksi tiiminsä täydennykseksi osaavaa TARJOILIJAA.

Tässä tehtävässä varmistat, että annokset löytävät maaliinsa ja tunnelma on korkealla. Tarvitset aiempaa kokemusta tarjoilu- ja baarityöstä, intoa alaa kohtaan ja totta kai myös loistavaa asennetta. Toivomme, että olet asiakaspalvelutyöstä nauttiva ravintola-alan ammattilainen, joka hoitaa työnsä hyvällä pelisilmällä ja loistavalla joukkuehengellä. Kiinnostus urheiluun ei myöskään ole työssä pahitteeksi, sillä Sportissa pääset työskentelyn ohessa taatusti mukaan penkkiurheilun huumaan. Työ edellyttää sinulta myös suomen kielen taitoa, hygienia- sekä anniskelupassia.

Työt starttaavat kesäkuun alussa, ja töitä on tarjolla keskimäärin 90 h/ 3 viikkoa. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin maanantaista sunnuntaihin. Järjestämme tarvittaessa asunnon muilta paikkakunnilta saapuville kesätyöntekijöille.

Paikoillanne, valmiit, hep – haku on käynnissä!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Anniskelupassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi