(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Spaghetteria Kaari, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle tarjoilijaa Kylä-ravintoloiden ravintola Spaghetteriaan. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Tämä ilmoitus on tarkoitettu sinulle, jota ihmiset kaipaavat halutessaan lautaselleen SPAGETTIA!
Ei siis mitään puuvillalankaa, vaan juurikin sitä pitkulaista herkkua, josta juuri sinä osaat loihtia maanmainiot ateriat. Kävipä tuuri kun satuit avaamaan tämän sivun, koska juuri sinunlaisellesi henkilölle on nyt tarvetta:

Haemme iloista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta omaavaa tarjoilijaa Kauppakeskus Kaaren Spaghetteriaan. Olet joustava, reipas ja ymmärrät tiimityön tärkeyden. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ravintolamaailman toimintaan ja yhteistyöhön Coffee Housen kanssa. Spaghetteria uudistuu. Elokuun puolessa välissä pääset avaamaan Spaghetteriaa Kauppakeskus Kaaren uuteen ravintolamaailmaan. Samalla uusitaan brändi, ruokalista ja miljöö.
Avausvalmennukset alkavat elokuun aikana.

Rekrytoimme työntekijät suoraan HOK-Elannon kirjoille ja valitut henkilöt pääsevät nauttimaan mukavan työpaikan lisäksi monista työsuhde-eduista kuten henkilökunnan ostoedusta, liikuntaseteleistä ja laajennetusta työterveyshuollosta. Työsuhde on vakituinen 90h/ 3 vk. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Aloitus työssä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Joustavuutta ja reippautta
- Tiimityöskentelytaitoja
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta


Tarjoamme sinulle

- Luotettavan työnantajan
- Mukavan työpaikan
- Hyvät työsuhde-edut kuten henkilökunnan ostoedut, liikuntasetelit ja laajennetun työterveyshuollon


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Anna Saarto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
+3584578816662
anna.saarto@staffpoint.fi