(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija ( Siipiweikot Iso Omena, Espoo )
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
SIIPIWEIKOT ON VUONNA 1993 PERUSTETTU SUOMEN, JA KOKO EUROOPAN, ENSIMMÄINEN KANANSIIPIIN JA HOT WINGS -KASTIKKEISIIN ERIKOISTUNUT RAVINTOLA.

Etsimme nyt asiakkaallemme Siipiweikoille Iso Omenaan Espooseen,

TARJOILIJOITA

Kaikki työntekijät, tittelistä riippumatta, vastaavat osaltaan ravintolan siisteydestä, viihtyisyydestä ja hyvästä ilmapiiristä.

Tärkeintä meille on oikea asenne. Etsimme oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä salipuolen osaajia, joiden hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä ja joilla on mahdollisuus työskennellä arkisin ja viikonloppuisin.
Työ edellyttää hygienia- ja anniskelupassia, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työtä on tarjolla vakituisessa työsuhteessa n. 90 tuntia / 3 viikkoa. Jatkossa on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tarjoamme ainutkertaisen mahdollisuuden olla mukana osana vahvaa menestystarinaa. Vahvuutemme on joukkuepeli ja uskomme vakaasti, että myös töissä saa olla kivaa! Arvostamme rentoa ilmapiiriä, yhdessä tekemistä ja huumorintajua.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi joukkueemme kaipaama vahvistus, niin täytä hakemuksesi kotisivuillamme osoitteessa: www.go-on.fi Ykkösketjun paikat täytetään vauhdilla eli toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaa.