Tarjoilija, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Haemme nyt asiakkaamme Tampereen ravintolaan ammattitaitoista ja työstään kiinnostunutta

TARJOILIJAA.

Tehtävässä on mahdollisuus edetä myös vuorovastaavaksi, joten hyvä organisointi- ja paineensietokyky sekä joustavuus ovat hakijalle eduksi. Tässä tehtävässä tärkeitä ominaisuuksia ovat nopeus ja hyvä tilannetaju, mutta erityisen tärkeää on alan kokemus ja aito halu palvella asiakkaita! 

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Vuorovastaavana tehtävänäsi on mm. hoitaa aamu- ja iltatilitykset sekä pitää ravintolan päivittäinen arki sujuvana. Kannustat oman työvuorosi henkilökuntaa ja pidät yllä positiivista työilmapiiriä. Voit olla myös kokenut tarjoilija, jolla on halua edetä vuorovastaavan tehtäviin!

Töitä on aluksi tarjolla n. 60 h/3 viikkoa, mutta hyvällä tekijällä on mahdollista saada täydet tunnit. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvän työporukan!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jahkaile vaan laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan ansioluettelon kera oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=275 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot