(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme heille nyt Tampereen ravintolaan 

TARJOILIJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme osaavaa ja ammattitaitoista tarjoilijaa, joka nauttii asiakaspalvelusta ja toimii tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. Voit olla etsimämme henkilö, jos Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ravintolamaailmasta tai alan koulutus sekä hygieniapassi.

Lisäksi olet taitava tiimipeluri, et hätkähdä pienistä ja kykenet toimimaan myös paineen alla. 

Töitä on tarjolla lähes kokoaikaisesti ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus matkailu-, ravintola ja vapaa-ajan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viipymättä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.