(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Siipiravintola Hook (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. 

Haemme nyt Helsingin ravintolaan pikaisella aikataululla ammattitaitoista ja motivoitunutta

TARJOILIJAA.


Tässä tehtävässä arvostettavia ominaisuuksia ovat nopeus ja hyvä tilannetaju, mutta erityisen tärkeää on alan kokemus ja aito halu palvella asiakkaita! Toimit tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa ja olet taitava tiimipeluri. Sinulta löytyy myös hygieniapassi. Voit olla kokenutkin tarjoilija, jolla on halua edetä vuorovastaavan tehtäviin.

Töitä on tarjolla alkuun tilanteesta riippuen ja ne alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan TES:n/sopimuksen mukaan. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä tiimissä!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten hae paikkaa mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=463 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoorinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.