(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Scandic Vaasaan
Scandic Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme Scandic Vaasan tiimiin lisäystä! Tarjoamme 90h/3vko työsopimuksen, aloitus mahdollisimman pian. Haluatko luoda ikimuistoisia kokemuksia? Liity tiimiin nostamaan palvelu uudelle tasolle!

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu tarjota hotellin asiakkaille yksilöllistä maailmanluokan palvelua Scandicin standardeja ja konsepteja noudattaen. Scandic hotellin ravintola Qvarken tarjoaa aamiaista, lounasta arkisin sekä a la cartea iltaisin, kokousosastolla järjestetään kokouksia, tilaisuuksia ja juhlia.

Kokemusta (tai koulutusta) alasta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Toivomme että et pelkää palvella asiakkaita parhaasi mukaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työssäsi tarvitset hygieniapassia ja anniskelupassia, mutta tarvittaessa opastamme niiden hankkimiseen.

Scandic tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta! Scandicissa tiimi elää ja palvelee vieraita aina Scandicin arvojen mukaisesti, olethan sinäkin samaa mieltä arvojen kanssa:

  • BE A PRO: Meillä voit kehittyä työssäsi
  • BE YOU: Olet ystävien parissa
  • BE CARING: Huolehdimme huomisesta
  • BE BOLD: Sinä voit vaikuttaa

Suoritamme haastatteluja hakuajan aikana ja paikka täyttyy heti oikean henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja Baronan välillä. Scandic tarjoaa mahtavat työsuhde-edut myös Baronan kautta työskenteleville!