(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Scandic Meilahti, Helsinki
Scandic Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Helsingin keskustan tuntumassa sijaitseva viihtyisä Scandic Meilahti tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen keskellä pääkaupungin vilskettä. Olohuonemainen aula ja rento ravintola baareineen kutsuu viihtymään.

Oletko tarjoilija kuka haluaa luoda ikimuistoisia kokemuksia yhdessä muun tiimin kanssa hotelli ravintolan asiakkaille aamupalasta illalliseen? Hienoa, sillä siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta lisää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työympäristön kesälle 2020, ihanassa hotelli ympäristössä, kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Työsuhde on määräaikainen, jossa toivottu aloitus on huhtikuun puolivälissä ja lopetus syyskuun alussa. Sopimustuntimäärä on keskimäärin 90h/3vk.

Arvostamme hakijassa à la carte -tarjoilun osaamisen lisäksi juomatuntemusta, mutta ehdottomasti tärkein meriittisi on kuitenkin vahva asiakaspalvelukokemuksesi ja lyömätön työskentelyasenteesi: osaat toimia joustavasti ja tilannetajuisesti erilaisten asiakkaiden kanssa ja työskentelet aina asianmukaisella tyylillä. Haluat tarjota ruokailijoille paikan henkeen sopivaa palvelua ja nautit vilkkaista työpäivistä. Asiakaspalvelu sujuu sinulta sekä suomeksi että englanniksi.

Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin! Ota ensiaskel lähettämällä hakemuksesi jo tänään.

Tulet työllistymään Baronan kautta asiakkaallemme kesäksi 2020 ja nyt keväällä sekä syksyllä voit tehdä keikkaluontoisesti vuoroja muissakin asiakasyrityksissämme. Rimpauttele mikäli herää kysyttävää. P.S Tehtävään vaaditaan Hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Tsemppiä työnhakuun :)