(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Salveen
HOK-Elanto / Salve

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Tule töihin Helsingin legendaarisimpaan kalaravintolaan! Nyt on haussa Hietalahden rannan Helmi, joka luo säteilevällä olemuksellaan rennon ja miellyttävän tunnelman tähän kulttiravintolaan niin taiteilijoiden, kirjailijoiden kuin työmiestenkin keskelle.

Kun kalastajat saapuvat satamaan ja syksyn viima puhaltaa mereltä päin niin painetaan tässä ravintolassa täysillä hommia ja kannetaan pöytiin kaupungin parhaat silakka-annokset!

Ahdin anti on tässä ravintolassa ehtymätön ja täällä saa pöytään kunnon suomalaista comfort foodia ilman turhia kikkailuja! Työ on hektistä, joten hymysi ei saa hyytyä kiireessäkään ja pelisilmää pitää olla paapuuriin ja tyyrpuuriin ravintolan salin nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjolla on joustava työ, jossa on mahdollisuus tehdä erilaisia vuoroja 90h/3vko:ssa. Työt alkavat lokakuun puolivälissä ja jatkuvat vuoden loppuun asti.

Ankkuroi itsesi tähän satamaan täksi talveksi! Pulloposti ei kulje perille, joten laita linkistä hakemus tulemaan! Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.