(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Salutorget, NoHo Partners, eezynkesä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Tarjoilijaksi Salutorgetiin!

Salutorget on vilkas ja mutkaton kohtauspaikka merellisen Kauppatorin kulmalla, Helsingin historiallisessa keskustassa. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voi viihtyä koko päivän; herkullinen lounas, perinteinen englantilainen Afternoon Tea, illallinen perheen tai ystävien parissa.

Kun kesä saapuu Helsinkiin, avautuu Salutorgetin baarin terassi iloiselle Esplanadille. Siellä voi nauttia kiireettömästä kesälounaasta tai vilvoittavasta juomasta kukkatorin värikästä vilskettä seuraten, keskellä monia upeita kesätapahtumia. Salutorgetin terassilta pääsee seuraamaan aitiopaikalta Helsingin parhaita puolia; kauppatorin vilinää ja sataman sykettä.

Työntekijöiltä edellytetään iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta. Onhan vahvuutenasi ottaa vieraat huomioon tilaisuuden vaatimalla tavalla ja olla silti oma luonnollinen itsesi?

Salutorgetissa saa työskennellä monipuolisesti; baarissa, tarjoillen lounasta sekä illallisilla ja kokouspalveluiden parissa. Kesällä palvellaan myös terassilla, jossa vieraille tarjoillaan juomat ja ruoat pöytiin.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • positiivista ja palvelualtista asennetta
  • kykyä toimia tiiminä, yhdessä tekemisessä on voimaa
  • tahtoa kehittää ja kehittyä

Salutorget tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön ja mahtavat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Töitä tarjotaan mahdollisesti myös kesäsesongin jälkeen.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät kesäsesongin ajan syyskuulle asti. Työvuoroja noin 60-112,5h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Iina Paukkunen
Ravintolapäällikkö
p. 050 4421 260
iina.paukkunen@ravintola.fi