(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Saariselän Santa’s Hotel Tunturiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Maisemia silmänkantamattomiin. Luonnonpuisto ovenavauksen päässä. Maagisia revontulia. Innostutko luonnon lisäksi pohjoisen taianomaisesta ilmapiiristä ja haluat luoda asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä? Nyt sinun on mahdollista päästä kohti elämäsi seikkailua, sillä Saariselän Santa’s tunturihotelli etsii TARJOILIJAA vahvistamaan hotellin asiakaspalveluhenkistä joukkoa.

Sinä huolehdit siitä, että ruokailuista nauttimaan tulleilla vierailla on kaikki tarvittava aamupala- sekä lounasaikaan. Pidät huolta siitä, että hotellin asiakkaat pääsevät viettämään rentouttavaa lomaa viihtyisässä ja siistissä ympäristössä. Sinä innostut ihmisten kanssa työskentelystä ja asiakkaiden kanssa keskustelusta, ja omalta osaltasi pyrit viemään vieraita kohti mahdollisimman sulavaa hotellikokemusta. Sinä viihdyt ajoittain hektisessä työympäristössä, ja pieni kiire tuo ehkäpä tehoja työpäivääsi. Oma-aloitteisuus on osa työtapaasi, ja tartut erilaisiin työtehtäviin reippaalla otteella ja iloisella asenteella. Työssä tärkeintä on reipas asenne, joten voit hakea unelmaduunia myös lyhyellä työkokemuksella!

Sinun seikkailusi pohjoisessa alkaa heti kun mahdollista ja kestää arviolta loppiaiseen saakka. Sinun ei tarvitse tälle seikkailulle lähtiessäsi murehtia asunnon tai työvaatteiden hankkimisesta, sillä ne hoidetaan sinun puolestasi.

Jos siis innostuit tästä mahdollisuudesta päästä nauttimaan pohjoisen tunnelmasta ja toteuttamaan itseäsi asiakaspalvelijana, niin laitathan hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!