(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ruka
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Pohjosissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Haluatko mukaan?

Haemme joulukaudeksi tarjoilijaa/baarityöntekijää Rukalle! Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan talven mahtavista maisemista!

Tarjolla tällä hetkellä hieman lyhyempi työpätkä. Työt alkavat aikaisintaan 22.12.2018 ja kestävät loppiaiseen 6.1.2019 saakka. Hyvälle tekijälle mahdollisuus jatkoon.

Toivomme sinulta:

  • koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tarjoilijan ja/tai baarityöntekijän työstä
  • halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi.

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huom! Huomioimme vain järjestelmän kautta tehdyt hakemukset.