Tarjoilija, Ravintolatyöntekijä Golfklubille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme kesäajaksi aurinkoista ja ystävällistä ravintolatyöntekijää Hämeenlinnassa sijaitsevaan klubiravintolaan. Puitteet ja maisemat ovat kauniit, ja pääset nauttimaan kesän vaihtelevista säistä. Jos aurinkoa ei kelien puolesta näy, niin tuo sinä se paikalle olemuksellasi.

Työn kuvaus:
  Ravintola on auki 7-22 välillä maanantaista-sunnuntaihin, joten työvuorot ajoittuvat näille ajoille. Työ on kokoaikaista ja kestää huhtikuusta noin lokakuun puoleen väliin.

Toivomme sinulta:
  Jos olet täysi-ikäinen, hymyilevä ja hygieniapassin omaava, niin laita hakemus heti tulemaan. Käymme haastatteluja lävitse jo hakuaikana.

Tehtäviisi kuuluu:
 

Tarjoamme sinulle:
  Laita hakemus  www.adecco.fi sivujen kautta. Lisätietoja voi kysyä ark 8-16 välillä Salla Helminen  salla.helminen@adecco.fi   tai 0404513518

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Salla Helminen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Tarjoilija, Ravintolatyöntekijä Golfklubille


Sijainti:  HÄMEENLINNA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Salla Helminen


Toimipaikka:  Hämeenlinna

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1100346
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: HÄMEENLINNA