(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Töölönranta, Helsinki, KESÄTYÖ
Ravintola Töölönranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Töölönranta on tyylikäs kohtauspaikka Töölönlahden rannassa aivan Suomen Kansallisoopperan vieressä.Valoisa ravintolasali ja viihtyisä takkabaari tarjoavat vuodenaikojen mukaan muuttuvat avarat näkymät Hesperian puistoon ja Töölönlahdelle. Töölönrannan keittiö on modernin skandinaavinen ottaen vaikutteita Euroopasta.

Etsimme nyt asiakkaallemme ravintola Töölönrantaan innokkaita ja aurinkoisia TARJOILIJOITA tulevalle kesäkaudelle! Jos sinulla on asiakaspalvelunperusteet hallussa ja tiedät ala carte tarjoilut salat. - Voit olla juuri se etsimämme henkilö. Työtehtäväsi koostuvat mm. asiakaspalvelusta, pöytiintarjoilusta, kassankäytöstä ja yleisen siisteyden huolehtimisesta.

Työt on mahdollista aloittaa huhtikuun lopulla ja sinun on mahdollista työskennellä elokuun puoliväliin asti. Tunteja tarjoamme joko 90h/3vko tai 60h/3vko ja kuulemme miellämme myös palkkatoiveesi. Huomioithan, että heinäkuu on meillä hieman hiljaisempi, joten tuolloin sinun on mahdollista pitää jopa pientä lomaa tai ottaa muista StaffPointin ravintoloista lisätunteja. Otathan yhteyttä niin jutellaan lisää!


Edellytämme sinulta

- ymmärrystä ala carte tarjoilun perusteista ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
- työtäpelkäämätöntä asennetta ja kiinnostusta tarjoilijan työtehtäviin
- sitoutumista kesään


Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen työn upealla sijainnilla
- mukavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi


Arvostamme

- kokemusta erikoiskahvien valmistamisesta
- kokemusta baarityöskentelystä


Kiinnostuitko?

Näkisitkö itsesi ensi kesänä kauniissa Töölönrannan maisemissa? Siinä tapauksessa lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


avainsanat tarjoilija kesätyö ala carte töölönranta


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi