(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Teatteri, NoHo, eezynkesä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

A la carte tarjoilijaksi Teatterin Grilliin!

Keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa oleva ravintolakokonaisuus kätkee sisäänsä Teatterin Grillin lisäksi Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin sekä Delin. Kiinnostavia maku- ja juomanautintoja näyttävissä puitteissa aamukahvista yömyssyyn.

Haemme iloisia ja reippaita tarjoilijoita työskentelemään kesäsesongiksi osana Teatterin Grillin tiimiä. Aikaisempi alan kokemus, palveluhenkisyys ja haasteita pelkäämätön asenne ovat eduksi tehtävässä luomaan asiakkaille positiivisia elämyksiä. Tehtävään on mahdollisuus työllistyö myös vakituisesti.

Teatterin Grilli on Ravintola Teatterin sydän, joka toimii helsinkiläisten ja vierailijoiden kohtaamispaikkana. Asiakkaille halutaan tarjota miellyttävä ympäristö hyvän ruoan ja juoman parissa.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä
  • positiivista, iloista ja palveluhenkistä asennetta
  • kykyä työskennellä kiireen ja paineen alla
  • halua luoda asiakkaille joka päivä uusia elämyksiä

Teatteri tarjoaa työntekijöilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen työympäristön, mahtavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työvuoroja on noin 70-110h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
HR-Konsultti
marianne.manninen@eezy.fi
050 560 1515

Hannu Reinikainen

Ravintolapäällikkö

Ravintolateatteri

hannu.reinikainen@royalravintolat.com