Tarjoilija, Ravintola Savoy, Financier Group Oy, Helsinki
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Oletko aina unelmoinut työstä Helsingin kattojen yllä? Etsimme nyt asiakkaallemme tulevalle ravintola Savoyhin innokkaita ja upealla asenteella varustettuja tarjoilijoita! Miltä kuulostaisi työpaikka Helsingin parhaimmalla paikalla, uniikissa ympäristössä, ihanien kollegoiden ympäröimänä?

Etsimme nyt kokoaikaista, vakituista tarjoilijaa, joka omaa loistavan asenteen sekä pilkkeen silmäkulmassa. Etsimämme henkilö arvostaa työtään ja on valmis tuottamaan asiakkaille parhaan mahdollisen elämyksen.

Ravintola Savoyn ovet ovat avautuneet vuonna 1937 ja Savoy on yhä pääkaupunkiseudun arvostetuimpiin kuuluva ravintola. Ravintolatoimintaa on kahdessa kerroksessa.
Kerros seitsemän toimii Savoyn juhlakerroksena, josta löytyy juhla- ja kokouskabinetit. Kerroksessa kahdeksan on ravintolasali, jonka yhteydessä olevalta terassilta avautuvat upeat näkymät yli kaupungin. Savoyssa ei yksikään työpäivä ole tylsä, vauhtia ja uusia tilanteita voimme siis sinulle luvata. Tervetuloa mukaan Savoyn perheeseen!


Edellytämme sinulta

Aitoa intohimoa tarjoilijan työtehtävää kohtaan
Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta ja halua kehittyä
Kokemusta ja osaamista tarjoilijan työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Upeat kollegat ja ainutlaatuisen miljöön
Hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan ja kehittymään!
Työpaikan erittäin hyvällä sijainnilla


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Emmi Karlstedt
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
0444204313 || palvelukeskus 030 047 2001
emmi.karlstedt@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot