(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Riihikelo
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Talven laskettelukausi on täällä ja etsimme asiakkaallemme Ravintola Riihikelolle kiirettä ja asiakaspalvelua pelkäämätöntä ammattitaitoista tarjoilijaa. 

TYÖPÄIVÄSI

Vastaat asiakkaiden tilauksista ja hoidat kokonaisvaltaisesti ravintolan salia. Ylläpidät siisteyttä ja lämminhenkistä tunnelmaa koko ravintolassa. Työtehtäviisi kuuluvat ruoan ja juoman pöytiintarjoilu, ruokalinjaston hoito sekä muut salin työtehtävät. Olet etsimämme työntekijä, jos sinulle ei hyydy hymy ruuhkaisimpanakaan hetkenä ja työskentelet ripeästi hyvää palveluasennetta unohtamatta. 

Toivomme, että sinulta löytyy:

  • Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä ja anniskelusta 
  • Anniskelupassi
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Auto käytössäsi, sillä ravintolaan ei pääse julkisilla kulkuvälineillä

RAVINTOLA RIIHIKELO 

Ravintola Riihikelo sijaitsee upealla paikalla Riihivuoren huipulla, joten saat nauttia mahtavista maisemista työpaikallasi. Ravintola on auki hiihtokauden ajan huhti-toukokuuhun ja on toiminnassa myös kesällä teatterikauden ajan.

Ravintola tarjoaa monipuolisesti eri ruokavaihtoehtoja iloisille laskettelijoille ja muille asiakkaille. Pääset tutustumaan Riihikeloon täältä.

TYÖAIKA, PALKKA JA PAIKKAKUNTA  

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Työaika: osa-aikainen, mahdollisuus kokoaikaisuuteen 

Palkka: Sopimuksen mukaan

Paikkakunta: Muurame, Jyväskylä

 

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkena klo 10-15 numerosta: +358 44 7512392/ Adelé, Rainmaker