(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Rhea Ship Lines Oy
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille kassa- ja anniskelutaitoista tarjoilijaa kesäsesongin ajaksi huolehtimaan iloisesta asiakaspalveluelämyksestä ja sujuvasta palvelusta yhdessä tiimin kanssa.

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Työtä tehdään joko Ravintola Riihikelossa Muuramessa tai muissa yhtiön omistamissa ravintoloissa Jyväskylän seudulla. Pääset palvelemaan asiakkaita kassalla ja hoitamaan tarjoilua niin buffet-tilaisuuksissa, kun esimerkiksi kesäteatterin väliajoillakin. Työtehtäviisi kuuluvat tarjoilijan työt ravintolassa.

RAVINTOLA RIIHIKELO

Riihivuoren luonnonkauniilla huipulla sijaitseva, tunnelmallinen Ravintola Riihikelo palvelee ympäri vuoden. Talven hiihtokauden aikana Riihikelon listalta löytyy lämmittäviä juomia, sekä makoisia ruoka-annoksia.

Kesäkaudella puolestaan nautitaan upeista UIT:n kesäteatteriesityksistä, joiden lomassa herkutellaan Riihikelon  kesäteatteri-menuilla, sekä väliaikatarjoiluilla.

Kokousvieraille tarjoamme mieleenpainuvat puitteet. Ravintola Riihikelon ravintolasali muuntuu nopeasti ja helposti pienemmiksi kabineteiksi, joten Riihikelossa voi järjestää 10-300 henkilön ryhmätilaisuuksia.  Oli kokoontuminen yritys- tai perhejuhla, Riihikelon tunnelmalliset puitteet, sekä herkullinen ruoka tekevät tilaisuuksista Juhlan Huipulla! Ravintola Riihikelo kuuluu Rhea Ship Lines yhtiöön, jolla on myös risteilevä Rhea alus, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja sataman kahvila.

TYÖSI SISÄLTÖ

Tarjolla on kiinnostava ja hauska kesätyö mukavien työkavereiden kanssa ja vaihtelevat työpäivät. Työtä on Riihikelon sesongin lisäksi tarjolla myös mahdollisesti Rhea Ship Linesin muissa toimipisteissä. Riihikeloon ei pääsee julkisilla kulkuneuvoilla, joten ajokortti ja auto ovat tarpeen.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Palkka: Sopimuksen mukaan.
Työsopimus: Tarjolla sekä toistaiseksi voimassa olevia, että määräaikaisia työsopimuksia sesonkiajalle (1.4.-31.9-2021), 

Paikkakunta: Muurame ja Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Olen Tuija Ervasti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa olla rohkeasti yhteydessä minuun.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse tuija.ervasti@rainmaker.fi tai soittaa numeroon 0406472606.

Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki jättää yhteystietosi kohdasta “Lähetä hakemus”