(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Ravintola Näsinneulaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2019

Ravintola Näsinneula palvelee Tampereen sydämessä, Näsinneulan näkötornin huipulla. Näkymät kahdelle järvelle yli Tampereen kruunaavat ravintolaelämyksen. Ravintolan henkilöstö on ammattitaitoista, motivoitunutta ja heillä työskennellään mahtavassa ilmapiirissä.

https://sarkanniemi.fi/category/ravintola-nasinneula/

Haemme asiakkaallemme Tampereen Särkänniemi Oy:lle työhön tarttuvaa ja taidokasta tarjoilijaa!

Keskeisimpiä työtehtäviäsi tulevat olemaan pöytiin ohjaus, ruoka- ja juomasuositusten esittäminen, lisämyynti, pöytien kattaminen ja siistiminen sekä laskutus, kassukoneen käyttö ja tilitykset.

Mikäli olet soveltuvalla koulutuksella tai ravintola-alan kokemuksella varustettu kovalla asenteella työtä paiskiva tekijä, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Hakijalta edellytetään iloista asennetta ja palvelualttiutta sekä joustavuutta, englanninkielen taitoa ja oma-aloitteisuutta. Sinun tulee olla tiimipelaaja joka on halukas oppimaan uutta ja säilyttää huolelllisen työ-otteen myös paineen ja kiireen alla.

Anniskelu- ja hygieniapassit vaaditaan.

Hakijan eduksi luetaan viinien ja eri kassajärjestelmien tuntemus ja kielitaito suomen ja englannin lisäksi.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa klo 10-24 välisenä aikana, joten työrytmi on vaihteleva. Työaika on 90h/3 viikkoa mahdollisuudella lisätöihin. Palkkaus Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskeva TES.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Tämä on juuri SINUN mahdollisuus päästä osaksi mahtavaa ja osaavaa tiimiä todelliselle näköalapaikalle!

Työt alkavat viimeistään toukokuussa ja jatkuvat syksyyn asti. Jatkossa on mahdollisuus tehdä tuurausvuoroja sekä tulevia sesonkeja.

Jätä hakemus jo nyt, hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. 

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari (044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.